Magyarázom a bizonyítványom

2010.11.06. 19:55

Először is, elnézést kérek a nálam nagyobb értéket hordó személy szavainak idézésétől, de 'sza meg, illik ide a cím :) (aki nem érti, az keressen rá a mostani bejegyzés címére)

Mint a Kedves Olvasó észrevehette eddigre (ha eljutott idáig stroke-, fegyverrángatásigörcs-,tömeggyilkolászásivágymentesen) a blog kissé kaotikus. Nincsenek klasszikus rendező elemek (ld. tag-ek, indexek), a normál dátumozás nem fűzi egy logikus menetre a leközölt tartalmat, és még csak én sem segítek megérteni, mire is szánom ezt a blogot.
De most, hogy kezdek formába jönni az eszközeimmel, s egyre vadabb táncot engedek meg virtuális ajkaimnak a virtualitás kevésbé magasra emelt pulpitusáról, így kénytelen leszek bevallani: a blogot az a káosz járja át, mint saját magamat, s mint Fenrir karakterét valójában a "társblogon". A világ egészének megértése helyett morzsákat tekintek, s ezeket rendezem egész rendezettnek hitt formába. S ezt tárom az olvasók elé is: morzsákat.
Morzsákat, amik segítenek megérteni egyes dolgokat, vagy épp, teljes káoszba taszítani az elmét, feltéve, hogy milyen sorrendben tekintjük őket. S persze, ezzel nem kívánok könnyíteni a sem dolgok, sem a világlátásom értelmezésén, mert, ez nem erről szól, hisz ez a blog arra született, hogy "kiengedhessem azt, ami a Fenrir's Islandba nem fér el"....

A bejegyzés trackback címe:

https://sadbuttrue.blog.hu/api/trackback/id/tr632429089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gorzius 2010.11.06. 19:58:19

Tehát különböző kirakók darabkáiból kapunk egy egészet :)

FenrirWolf 2010.11.06. 20:01:06

Igen, valahogy ebben a formában :)
süti beállítások módosítása